Spirende Fødevareoplevelser, et program under Syddansk Fødevareklynge styrker sig nu med to nye medarbejdere, der skal medvirke til fortsat at booste syddanske fødevarevirksomheder og understøtte deres vækst.
Rafael de Souza Hannisdal (35 år) er ansat som projektleder. Han har mangeårig ekspertise indenfor kvalitetsfødevarer og indgående kendskab til såvel specialprodukter som fødevarevirksomhederne i regionen. Rafael de Souza Hannisdal har således rådgivet flere større danske fødevarevirksomheder som Thise Mejeri, EASIS, Rynkeby, Løgismose og Hansens Is om udvikling, branding, salg og sourcing af ingredienser. Han har en uddannelsesbaggrund som markedsføringsøkonom i innovation og entrepreneurship.
Mona Nissen Bach (33 år) er ansat som projektleder. Hun kommer med en baggrund som indehaver af Restaurant Under Broen i Hvide Sande med dagligt ansvar for 35 ansatte gennem knapt 10 år, hvor hun har fungeret som kok, personaleleder, indkøber og stået for kvalitetssikring af fødevarer. Derudover har hun været en vigtig del af Kulinarisk Vestjylland. Mona Nissen Bach er oprindelig uddannet markedsføringsøkonom og har en Bachelorgrad, BA – International Business fra Hawaii Pacific University og er cand.merc. i Styring og Ledelse.
I det daglige arbejde for Syddansk Fødevareklynge vil Mona Nissen Bach både være at finde på Væksthus Syddanmarks kontor i Odense og Esbjerg.