Ni forskellige slagtervarer fra Slagter Lampe fik medaljer ved den tyske pølse-konkurrence i Stuttgart.
Den sønderjyske klassiker, Kålpølsen, fik guld sammen med to andre pølser.
Samlet fik Slagter Lampe tre guld-, 3 sølv- og 3 bronzemedaljer med hjem til Haderslev. En stolt Steen Lampe fortæller, at de ni produkter omfatter både klassiske pølseprodukter, som vi har lavet i mange år og mere moderne pølsetyper, som Slagter Lampe har udviklet.
Kompromisløs holdning til råvarekvalitet, familieopskrift på krydringen og tålmodighed med røgning og modningsperiode skaber fødevarekvalitet, der kan smages.
– Vi forlanger rigtig meget af hele holdet her i virksomheden, så denne annerkendelse betyder også meget for vore dygtige medarbejdere, og vi er alle rigtig stolte, siger Steen Lampe og fortsætter:
– Med respekt for kvaliteten udvikler vi hele tiden nye pølsetyper, som vi oplever både vore kunder i butikkerne og foodservicekunder tager til sig. Chorizo Brunchpølser, som også fik guldmedalje, er et godt eksempel.
Lampes Kålpølse, som var en af guldvinderne ved pølsekonkurrencen, er en traditionel sønderjysk jule- og nytårsspise.
– Det er en typisk sønderjysk specialitet, som i dag har begejstrede fans i hele landet. Kålpølsen er en klassiker i vores sortiment, og opskriften stammer fra min farfar, der startede vores virksomhed i 1939, fortæller Steen Lampe.
Kålpølsen er en kødfuld røget pølse, der klassisk serveres til Sønderjyske egnsretter som stuvet hvidkål eller grønlangkål, og som også indgår i mere moderne retter hos landets kokke. I løbet af de seneste 10 år, har Kålpølserne også fundet vej til grillen, og derfor sælger vi nu Kålpølserne hele året i hele landet.
Medajlefordeling:
Guld: Kålpølser, Chorzio Brunchpølser, Hvidløgsspegepølse
Sølv: Thepølse, Kro Salami, Rostbratwurst
Bronze: Cheese BBQ, Valnødde-spegepølse, Spegeskinke