Det bliver Letz Sushi, der flytter ind i Det japanske Taarn i Tivoli. Letz Sushi er med deres ansvarlighed og bæredygtige koncepter blandt Danmarks mest populære sushirestauranter. De flytter allerede ind i det ikoniske tårn fra Halloween-sæsonen. Letz Sushi bliver også blandt de knap 20 madstader, som bliver en del af Tivoli Food Hall, der åbner i november.
Letz Sushi-kæden åbnede den første restaurant tilbage i 2003 , og består i dag af 16 restauranter fordelt i Danmark. Den populære sushi-kæde satser på at blive markedsleder inden for ansvarlig og bæredygtig sushi. Der bliver derfor arbejdet intenst på økologi, certficeringer, vedvarende energi og NGO-samarbejde. Alt sammen elementer som i dag kan tilskrives opskriften på sushi-kædens succes. Senest har Letz Sushi. valgt at skifte til økologiske ris og certificerede fisk og skaldyr.
Tårnet åbnes mere op
Nu føjer Letz Sushi et nyt kapitel til historien ved at rykke ind i en af Danmarks mest ikoniske og fotograferede bygninger – Det japanske Taarn. Her vil der, ud over en helt ny indretning af restauranten, blive arbejdet på, at pladsen foran tårnet bliver åbnet op, så gæsterne bliver mødt af duften af moderne japansk fast-food som sushi og yaki-spyd. Til den kommende halloweensæson, har kokkene udviklet en ny pumpkin-marshmallow tærte. Desuden er der spændende ting som pumpkin ramen, tempura og sushidogs på menuen. Der vil også være et udvalg af mikro-bryg på fad foruden kædens yuzu-limonade og yuzu-cocktails.
– Jeg tror, at Tivoli er en drøm for de fleste restautører. Det har det i hvert fald længe været for os. På det seneste har den drøm bare fået endnu mere næring gennem udviklingen af vores bæredygtige profil, der stemmer helt overens med Tivolis. Vi ser det som en unik mulighed for at bringe liv til en af Tivolis ældste og mest ikoniske bygninger, og på den måde at være med til at føre den ind i en ny æra med respekt for Havens arkitektur og traditioner, siger Letz Sushis direktør Anders Barsøe.
Letz Sushi mener at tårnet har store muligheder for at bringe gode oplevelser ud til gæsterne i Tivolis have.
– Vi har store ambitioner for tårnet, og glæder os til at åbne det mere op, så vi kan servere for alle Tivolis gæster, og til fulde udnytte potentialet i den fantastiske bygning og dens placering ved søen, fortæller Anders Barsøe.
Del af Tivolis nye Food Hall
Også hos Tivoli glæder man sig over det nye samarbejde.
– Vi ser meget frem til det nye samarbejde, og med Letz Sushi føjer vi et nyt koncept til Tivolis i forvejen mangfoldige madudbud. Der er ingen tvivl om, at deres koncept med bæredygtige råvarer taler til mange, og falder godt ind i Tivolis generelle strategi for økologi og bæredygtighed. På den måde vil de klæde Det japanske Taarn, men de vil også glæde de mange af vores gæster, der ønsker sig velsmagende sushi af gode råvarer og til venlige priser. Vi glæder os også over, at de bliver en del af Tivoli Food Hall, der åbner i november, siger Tivolis underdirektør med overordnet ansvar for Tivolis lejere, Annette Juhl