Der bliver fuldt hus, når den nye fagmesse, Madværkstedet, der finder sted i Lokomotivværkstedet i København i dag slår dørene op. Alle messens godt 140 stande er revet væk.
Der har været rift om standene til den ny fagmesse Madværkstedet, hvor hele den professionelle fødevarebranche samles til gensidig inspiration og networking i dag d. 21. marts og i morgen d. 22. marts. Godtt 140 udstillere fremviser nye produkter og deler viden om netop deres niche i fødevarebranchen, så der bliver meget af glæde sig til for de besøgende på Madværkstedet, der fra 2017 og i ulige år skal supplere Nordens største fødevaremesse, Foodexpo. I MCH Messecenter Herning, som arrangerer Madværkstedet, ser man frem til den fuldt bookede messe:
– Vi glæder os over den store opbakning til Madværkstedet, og vi er stolte over, at vi har kunne melde alt udsolgt. Vi ser på alle måder f rem til at åbne dørene og præsentere en ny messe med et spændende program, siger projektleder på Madværkstedet, CArina Høgsted Kirkegaard
Messens hjerte: Det Levende Madværksted
Madværkstedet er branchens mødested, og der bliver masser af inspiration for alle. Messen bliver spækket med udstillinger, oplevelser, inspiration og networking for såvel besøgende som udstillere. Et omdrejningspunkt på messen bliver det Levende Madværksted, hvor omkring 30 forskellige udstillere over to dage vil vise deres nye produkter, tilberede måltider og holde inspirerende workshops.
– Sessionerne i Det Levende Madværksted bliver hjertet af messen. Her har vi håndplukket en række udstillere, som får mulighed for at fremvise deres produkter i de bedst tænkelige rammer. De vil med garanti gøre sig umage, og vi glæder os til at fremvise et program, som ikke er set før, siger Carina Høgsted Kirkegaard
Mulighed for faglig dialog
Én af de udstillere, der ser frem til at deltage på Madværkstedet, er brødproducenten Kohberg.
– For os er Madværkstedet et rigtig godt supplement til Foodexpo. Vi glæder os til at komme i dialog med sjællandske fagfolk, og vi ser frem til endnu en messe med fagligheden i højsæde, siger Kristina Jensen, som er Trade Marketing Manager ved Kohberg.Karim Nielsen, administrerende direktør ved Brøchner Hotels i København, glæder sig også til som besøgende at være en del af Madværkstedet:
– Det er altid spændende at komme på messe inden for sin egen branche og hente ny inspiration. Jeg ser meget frem til denne nye messe. Foodexpo er en stærk messe, som jeg er glad for at komme på, men som københavner i branchen er det dejligt, når den supplerende messe Madværkstedet holdes i hjertet af København, siger Karim Nielsen.
Messen er åben begge dage fra klokken 10-18