I dag åbner Copenhagen Beer & Whisky Festival – with rum and gin, dørene til deres stort opslåede spritusfestival i Forum. Festivallen afholdes fra i dag d. 14. til den 16. september.
Her inviteres på en opdagelsesrejse for smagssansen, når der bydes på specialøl akkompagneret af de fineste destillater af whisky, rom og gin. Og festivalgæsterne kommer på en helt særlig opdagelsesrejse med tungen, når øllet kobles med mad. I kølvandet på det nye nordiske køkken, der lægger vægt på at benytte danske og gerne lokale råvarer i retterne, er også en ny nordisk øltrend skyllet ind over landet. Rigtig mange mikrobryggerier stræber i dag efter, at deres øl ligesom maden skal være fremstillet af ingredienser fra nærområdets flora. Byggen kommer måske fra naboens mark, og brygget kan få smagsnuancer af egnens bær, porse, æbler, vild merian eller andre lokale urter og frugter. På den måde vil festivalgæsterne med lidt hjælp kunne smage, om øllet kommer fra Møn, Bornholm, Odsherred, Vestfyn, Fanø, Fur eller et helt syvende sted.
Kom ind forbi Forum og forkæl sanserne med unikke smagsoplevelser. Dørene åbnes kl. 16. og de sidste glade gæster sluses ud kl 22.