Kohberg inviterer køkkenbranchen til et nyt møde med fokus på rugbrød og fremtidens rugbrødsløsninger. Mødet finder sted den 7. september.
Kohberg har med det nye forum, ”Samtaler om Rugbrød”, formået at samle køkkenbranchen i et fagligt og inspirerende netværk med en fælles passion for rugbrød. Den 7. september gentager Kohberg succesen og samler igen kokke og køkkenledere fra hele landet til et arrangement om rugbrød. Denne gang er der fokus på dialog og fælles udvikling af fremtidens rugbrødsløsninger til de professionelle køkkener.
– Vi glæder os meget til igen at kunne byde 40 dedikerede paneldeltagere indenfor til faglig dialog, sparring og vidensdeling, fortæller Britt Hougaard, marketing- & kommunikationschef hos Kohberg Bakery Group A/S. Hun fortsætter:
– Programmet for dagen består af faglige workshops, fælles idéudvikling, ekspertviden om rugbrød og ikke mindst sparring fra Cateringlandsholdet – alt sammen omkring temaet fremtidens rugbrødsløsninger til professionelle køkkener.
Med en stærk repræsentation af både offentlige køkkener, kantiner samt hoteller og restauranter i panelet er det netop dem, de professionelle køkkener, Kohberg har inviteret til at være med til at sætte nye standarder.
At branchen gerne vil spørges, viser ikke mindst den positive respons fra paneldeltagerne fra det første event, som løb af stablen i januar. Dengang var temaet økologi og nye måder at anvende rugbrød på, og resultatet blev blandt andet en serie af nye innovative opskrifter, udviklet af paneldeltagerne.
– Det er spændende at være med til at udvikle det rugbrød, som vi alle sammen bruger hele tiden, siger Morten Andersen, paneldeltager og indehaver af Lucullus.
Platform på Facebook
Netværket er dog langt fra kun forbeholdt de 40 paneldeltagere. ”Samtaler om Rugbrød” lever nemlig i mindst lige så høj grad på Facebook, hvor mere end 1500 rugbrødsentusiaster er samlet og deler viden, inspiration og passionen for rugbrød. På Facebook kan man følge paneleventen på tæt hold både før, under og efter samt få indsigt og ikke mindst selv tage aktivt del i debatten. Det er også her, der er mulighed for at melde sig, hvis man selv ønsker at deltage i fremtidige panelevents.
– Med ”Samtaler om Rugbrød” har vi skabt et forum for dialog, netværk, inspiration og vidensdeling. Den positive respons fra køkkenerne, såvel på Facebook som til vores panelevents, har bekræftet os i, at det har været den helt rette vej at gå, og vi glæder os til endnu flere samtaler med hele køkkenbranchen, slutter Britt Hougaard.