Frugt, grønt og landbrug
Dansk kød fra Himmerland
Hos Himmerlandskød er nøgleordene 100 procent dansk og 100 procent nærvær, og den filosofi giver hele Himmerland et kvalitetsstempel Når de mange dygtige kødproducenter skal
Stadigt mere dansk landbrugsjord er økologisk
Det økologiske areal har aldrig været større, end det er nu. Det viser en ny opgørelse fra Landbrugsstyrelsen. Den
Vækst kalder på en langsigtet plan for økologi
Stadig flere landmænd vil være økologer. Øko-arealet i Danmark voksede således med 13 procent fra 2016 til 2017 og udgør nu
Godt en milliard kroner til økologien
Med en ny vækstplan for dansk økologi og mere end en mia. kroner til Økologisk Arealtilskud de næste to år
Mest ros fra økologerne
Ny vækstplan for dansk økologi er med til at understøtte økologien som
Svenskerne er vilde med dansk plantefars
Mere end hver fjerde pakke hakket i indkøbskurven var lavet af planter frem for kød. Det er status efter, at Naturli’ Hakket blev præsenteret for
Fermenteret kål kan reducere madspild
Fermentering – gæring af grøntsager – kan både give råvarerne ny smag og reducere madspild ved at forlænge holdbarheden. Den gamle madlavningsteknik fermentering vinder mere
Gratis blomsterfrø skal hjælpe de danske bier
Vilde biers bestøvning af planter og træer er afgørende for, at økosystemet fungerer, og vi kan dyrke grøntsager, frugt og producere andre fødevarer. Men bierne
Ny vaccinekombination forlænger slagtekyllingers immunitet over for infektiøs bronchitis
De europæiske lægemiddelmyndigheder har godkendt anvendelsen af vaccinerne Ibird og Mass L fra Ceva Animal Health samtidig. Med blot én samtidig sprayvaccination kan slagtekyllinger nu
Arla betaler mere end en milliard tilbage til andelshaverne
På repræsentantskabsmødet i Halmstad, Sverige, besluttede Arla Foods’ repræsentantskab at udbetale 1 eurocent per kilo mælk til andelshaverne i efterbetaling fra koncernens årsresultat. Dette betyder,
Hent flere