• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevarer

  • Brød og kager
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Foodservice, catering og restauranter
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt, grønt og landbrug
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed og hygiejne
  • Konfekture, sukker og snacks
  • Kvalitetsstyring og certificering
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring, økonomi og personalia
  • Mejeriprodukter
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Emballage og pakkemaskiner
  • Politik, lovgivning og EU
  • Råvarer, halvfabrikata og ingredienser
  • Økologi

Frugt, grønt og landbrug

Frugt, grønt og landbrug18. 04. 2018 | Kasper Mundt-Nielsen

Dansk kød fra Himmerland

Hos Himmerlandskød er nøgleordene 100 procent dansk og 100 procent nærvær, og den filosofi giver hele Himmerland et kvalitetsstempel Når de mange dygtige kødproducenter skal

Frugt, grønt og landbrug18. 04. 2018 | Peter Friis

Stadigt mere dansk landbrugsjord er økologisk

Det økologiske areal har aldrig været større, end det er nu. Det viser en ny opgørelse fra Landbrugsstyrelsen. Den

Frugt, grønt og landbrug18. 04. 2018 | Peter Friis

Vækst kalder på en langsigtet plan for økologi

Stadig flere landmænd vil være økologer. Øko-arealet i Danmark voksede således med 13 procent fra 2016 til 2017 og udgør nu

Frugt, grønt og landbrug13. 04. 2018 | Peter Friis

Godt en milliard kroner til økologien

Med en ny vækstplan for dansk økologi og mere end en mia. kroner til Økologisk Arealtilskud de næste to år

Frugt, grønt og landbrug13. 04. 2018 | Peter Friis

Mest ros fra økologerne

Ny vækstplan for dansk økologi er med til at understøtte økologien som

Frugt, grønt og landbrug09. 04. 2018 | Peter Friis

Svenskerne er vilde med dansk plantefars

Mere end hver fjerde pakke hakket i indkøbskurven var lavet af planter frem for kød. Det er status efter, at Naturli’ Hakket blev præsenteret for

Frugt, grønt og landbrug05. 04. 2018 | Peter Friis

Fermenteret kål kan reducere madspild

Fermentering – gæring af grøntsager – kan både give råvarerne ny smag og reducere madspild ved at forlænge holdbarheden. Den gamle madlavningsteknik fermentering vinder mere

Frugt, grønt og landbrug04. 04. 2018 | Peter Friis

Gratis blomsterfrø skal hjælpe de danske bier

Vilde biers bestøvning af planter og træer er afgørende for, at økosystemet fungerer, og vi kan dyrke grøntsager, frugt og producere andre fødevarer. Men bierne

Frugt, grønt og landbrug07. 03. 2018 | Kasper Mundt-Nielsen

Ny vaccinekombination forlænger slagtekyllingers immunitet over for infektiøs bronchitis

De europæiske lægemiddelmyndigheder har godkendt anvendelsen af vaccinerne Ibird og Mass L fra Ceva Animal Health samtidig. Med blot én samtidig sprayvaccination kan slagtekyllinger nu

Frugt, grønt og landbrug01. 03. 2018 | Kasper Mundt-Nielsen

Arla betaler mere end en milliard tilbage til andelshaverne

På repræsentantskabsmødet i Halmstad, Sverige, besluttede Arla Foods’ repræsentantskab at udbetale 1 eurocent per kilo mælk til andelshaverne i efterbetaling fra koncernens årsresultat. Dette betyder,

Hent flere

« Forrige side
Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Arkiv over seneste nyhedsbreve
 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Buhl & Bønsøe

    Sommeren nærmer sig. Er du klar til varmegraderne?

  • Hygiejnefokus

    Total Cost of Ownership i Rengøringsbranchen

  • Alflow Scandinavia A/S

    Derfor er NovAseptic magnetkoblede mixere det sikre valg.

  • California Raisins

    Baking comes out top in poll

  • Endress + Hauser A/S

    Endress+Hauser præsenterer verdens første selvkalibrerende temperaturføler

  • Endress + Hauser A/S

    Ny administrerende direktør til Endress+Hauser A/S

  • Alflow Scandinavia A/S

    Sådan undgår I SIP-problemer

  • Bureau Veritas Certification

    Kickstart 2018 med nyheder, viden og motivation!

  • Alflow Scandinavia A/S

    Undgå unødvendig nedetid med onsite-service

  • Hygiejnefokus

    Rengøring som Håndværk!

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Måltidskasser er populære som aldrig før

    25.04.2018

  • SMV-fødevarevirksomheder opfordrer til stramning af udbudslov

    25.04.2018

  • Store madoplevelser på Sydfyn

    25.04.2018

  • Novozymes forbedrede bundlinjen

    25.04.2018

  • Danske specialvarer hitter syd for grænsen

    25.04.2018

  • Netto og nemlig.com skal hjælpe regeringen med nytænkning

    25.04.2018

  • Masser af muligheder for leverandører i bryggerisegmentet

    25.04.2018

  • Industrien må gentænke sine forretningsmodeller

    25.04.2018

  • Demokratiske virksomheder stifter ny tænketank

    25.04.2018

  • Frikadellen ’to go’ kan nu få Nøglehullet

    23.04.2018

  • Flere danskere vælger kødet fra

    23.04.2018

  • Made in Denmark skal åbne døre i Mexico

    23.04.2018

  • Irma vil hæve standarden for færdigretter

    23.04.2018

  • Kellogg’s vil markedsføre sundere produkter

    23.04.2018

  • Ti anbefalinger til regeringen skal løfte danskernes sundhed

    20.04.2018

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S Naverland 35 DK – 2600 Glostrup www.techmedia.dk Telefon: +45 43 24 26 28 E-mail: info@techmedia.dk
Denne hjemmeside benytter cookies.Acceptér Læs mere om vores brug af cookies her:Brug af cookies
Cookies