I september 2017 afvikler pej gruppen på fjortende år den årlige heldagskonference for alle professionelle aktører i fødevarebranchen i både Oslo, Herning og København. Med de mange inspirerende indlægsholdere er konferencen den ultimative kombination af ny viden om det, der rører sig i branchen lige nu og frem mod 2022.
Et stort team af eksperter stiller deres viden og erfaring til rådighed: To stærke stjernekokke, Torben Klitbo og Even Ramsvik, bidrager med viden om konceptskabelse og restaurantdrift, mens tre unikke cases bidrager med deres helt egne erfaringer om opstart, vækst og passion; Froosh, The Mallows og Sol over Gudhjem. Derudover deltager en række stærke fagpersoner med indlæg omkring veganisme og madkultur, digital fødevarekommunikation, emballagedesign til en illoyal forbruger, nye detailhandels- og nethandelskoncepter samt konkrete og kommercielle fødevaretrends til alle led i fødevarebranchen.
Det overordnede tema er denne gang fejringen af de nye rebeller. Fødevarebranchen har et stort behov for fornyere og kreative ildsjæle, der tør gå mod strømmen. Der er en stigende længsel efter nye kreative personligheder efter mange års fokus på retro, fortid, romantik og autenticitet.
Bedre produkter frem for flere produkter
Vi lever stadig i den konstruktive epoke, hvor løsninger frem for problemer er i fokus og hvor det handler om bedre produkter i stedet for blot flere produkter. Men vi skal også kigge fremad. Fremtiden skal man ikke være bange for – den skabes jo af os selv. Alt for meget er endt i en nærmest påpasselig tilgang til fremtiden eller romantiske drømme om ’turning back time’. Derfor skal vi hylde de nye rebeller. Dem, der tør at udfordre det eksisterende og de romantiske drømme om, at vi skal forme fremtiden ved at genopdage fortiden.
En rebel tør være politisk ukorrekt, vende tingene på hovedet og udfordre vaner og dogmer. En rebel anser blandt andet bæredygtighed som en selvfølge og mainstream. En rebel vil bryde nye grænser og ser på fremtiden som et rum med uanede muligheder. Byd fremtiden velkommen.
Se hele konferenceprogrammet HER