I januar 2017 blev Amanda Seafoods en del af den store nordiske seafood-koncern, Insula. Noget, der glæder Amanda Seafoods’ direktør Jesper Kold Sørensen.
– Insula er en ny og fantastisk spændende gruppe af fiskeforædlingsvirksomheder, samlet på tværs af de nordiske lande og allerede efter tre år samler den 17 virksomheder.
Målsætningen er at blive den foretrukne leverandør til de nordiske forbrugere, når valget står på sunde og velsmagende seafood-løsninger. Den bærende præmis er at udvikle og udnytte alle virksomhedernes fulde potentiale på tværs af landegrænserne.
– Med den faglige fiskeviden, det samlede sortimentsudvalg og den betydelige innovationskraft, som dagligt inspireres af dialogen med kokke, køkkenchefer, forbrugere og indkøbere, har vi i Amanda og Insula potentialet til at gå hele vejen og blive en one-stop-seafood-shop leverandør, som vil skabe betydelig værdi for alle kunderne og forbrugerne. Det mener vi også, at der i dag er et behov for, udtaler Jesper Kold Sørensen.
Insula rummer i dag alle de nordiske fisketraditioner, fra laks over kammuslinger og linefanget MSC torsk til krabber fra Hitra.
– Når vi først får sat alle mulighederne i scene, har vi en unik mulighed for at løfte kvaliteten og friskheden i markedet til glæde for alle køkkenchefer og forbrugere, mener direktøren, der glæder sig til at vise de besøgende på Foodexpos stand M9634 de nye muligheder og spændende kokkeløsninger, som Amanda Seafoods tilbyder.