Går din sommerferie ikke til Frankrig i år, så fortvivl ikke, du kan nemlig opleve ægte fransk stemning i København i dagene når Torvehallerne omdannes til et fransk marked ned fokus på den franske madkultur og en hyldest til aperitiffen fredag d. 8. og lørdag d. 9. juni for herefter at blive afløst af French Dining Week der løber af stablen d. 10. – 17. juni over hele landet.
I Frankrig indledes ethvert festligt måltid – eller bare et spontant møde mellem venner – med en aperitif! For at sætte fokus på den franske aperitif har restauranter i hele landet taget idéen til sig og holder fransk uge fra den 10. til den 17. juni. De deltagende restauranter serverer et glas Lillet som aperitif og en tre-retters franskinspireret menu til 225 kr. + billetgebyr. Hvilke restauranter, der deltager og med hvilke menuer kan ses på diningweek.dk, hvor man også kan købe billetter.
Som optakt til French Dining Week er der stort fransk marked og aperitif ved Torvehallerne fredag den 8. og lørdag den 9. juni. Her kan man smage alskens franske fristelser: drikkevarer under alle former: cider, vin i alle farver og med og uden bobler, lækkert fransk charcuteri, franske oste med mere.
Markedet åbner fredag kl 10-20 og lørdag 10-18 og der er gratis adgang.