Så er der rigtig godt nyt til alle kødfans. Danish Crown Foodservice byder nemlig op til rå kreativitet og præsenterer sit nye produkt, ‘Råparteret Dansk Gris’.
Med Råparteret Dansk Gris leverer Danish Crown kød fra udvalgte, kødfulde mindre grise, der på rå vis er parteret i tre mindre cuts (udskæringer). Sagt med andre ord, er der tale om en hel gris på den køkkenvenlige måde, da Danish Crown allerede har lavet det grove arbejde, men stadig giver de professionelle køkkener fri mulighed for at dyrke madhåndværket og sætte deres eget kreative præg på kødet.
Råparteret Dansk Gris fås i tre cuts:
– forende med svær, uden halsben, bovblad og snitte
– midterstykke svær, uden ben
– skinke med svær, uden nøgleben og haleben
Råparteret Dansk Gris er til de professionelle køkkener, der går efter dansk kød og gerne vil arbejde med den rene råvare og principperne om ”Mad lavet fra bunden”.
Her er det nemlig køkkenet, der suverænt selv bestemmer, hvordan kødet skal udskæres, smagsættes, tilberedes og anvendes, til alt er brugt op. Størrelsen på grisen passer lige til skærebrættet og gør det nemt og spændende at arbejde med kød på en anderledes og mere kreativ måde.
Danish Crown leverer den råparterede gris til alle i foodservice-branchen.