MENY og KIWI kan fra uge ni tilbyde kunderne et nyt fjerkræprodukt. Sortimentet af Himmerland kylling er helt nyt i KIWI, mens det udvides med fritgående og økologiske kyllinger i MENY.
Danskerne spiser mere og mere kyllingekød, og vil gerne have flere valgmuligheder, når de står foran køledisken. Det giver Dagrofa nu mulighed for, når der tilbydes kvalitetskylling på flere niveauer, lige fra den helt almindelige kylling til en god pris, til kyllinger med fokus på øget dyrevelfærd, bæredygtigt landbrug og økologi.
”Det er vigtigt for Dagrofa, at vi kan tilbyde godt kyllingekød til danskerne. Derfor er vi glade for at have mulighed for at udvide et i forvejen godt og langt samarbejde med Himmerland kylling, der har et helt unikt produkt. Et produkt der er kendetegnet af både god kvalitet og højt fokus på dyrevelfærd”, lyder det fra Hans Holmstedt, kategoridirektør i Dagrofa.
Himmerland kylling produceres på et familiedrevet landbrug i tredje generation med stolte traditioner og kapacitet til at levere både økologiske og fritgående kyllinger kontinuerligt.
“Vi er glade for, at en så stor og vigtig detailkunde som Dagrofa bakker op om Himmerland kylling. Og vi håber, at vi i fremtiden kan udvide samarbejdet, så fokus på dyrevelfærden bliver endnu større”, siger Anders Laursen, administrerende direktør i Himmerland Kylling.