DNV GL Business Assurance Denmark A/S

Tuborg Parkvej 8,2
2900 Hellerup
Telefon:
39454800

DNV GL Business Assurance er et af verdens førende certificeringsorganer. Vi samarbejder med virksomheder for optimere deres organisationer, produkter, medarbejdere, faciliteter og forsyningskæder gennem certificeringer, verificeringer, evalueringer og uddannelser. DNV GL Business Assurance har mere end 1.800 medarbejdere på verdensplan som hjælper vores kunder med at opbygge en bæredygtig business performance skabe tillid til deres interessenter.

Med mere end 80.000 certifikater udstedt på verdensplan har vi en stærk forpligtelse for at sikre sikkerhed, kvalitet, og en bæredygtig fremtid ved at beskytte liv, ejendom og miljø. I årevis har vi været den foretrukne certificeringspartner for mange Fortune 500 virksomheder, såvel som for mellemstore og mindre virksomheder. Med vores omfattende lokale tilstedeværelse, konsoliderede globale erfaring på tværs af brancher og anerkendte faglige kompetence er vi en ideel partner for virksomheder i alle sektorer.

Som en del af DNV GL-gruppen, en uafhængig fond etableret i 1864, hører vi til et globalt netværk af mere end 16.000 medarbejdere, der arbejder fra 300 kontorer i 100 lande.

Vores specialer er:

  • Certificering af ledelsessystemer- Vi har udstedt mere end 80.000 certifikater.
  • Supply Chain Management – Adressering risikoen i hvert link, fra råvare til slutprodukt.
  • Produktcertificering – Sikre adgang til globale markeder og mere bæredygtige produkter.
  • Verifikation – Sikre overholdelse af regler og forskrifter.
  • Personcertificering- Sikre og skabe tillid til individuelle kompetencer.
  • Uddannelse – Inden for kvalitet, sikkerhed, miljø og virksomheders ansvar.

Udgivet af DNV GL Business Assurance Denmark A/S