Nok er det ikke Claus Meyer, der har opfundet den dybe tallerken, men han uddeler fødevarebranchens kvalitets- og innovationspris til en virksomhed eller person, som gør en langsigtet forskel inden for fødevareinnovation. Du kan være med til at indstille kandidaten.
Kender du en fødevarevirksomhed, en organisation eller en person, som helhjertet og på exceptionel vis skaber innovation og kvalitet i harmoni med omverdenen?
Så send en indstilling til fødevarebranchens kvalitets- og innovationspris ’Den Dybe Tallerken’, hvis formål er at skabe opmærksomhed omkring innovation og kvalitet i den danske fødevaresektor, og at påskønne virksomheder, organisationer eller personer, der gør en langsigtet forskel inden for fødevareinnovation samt at inspirere til kvalitet, innovation og bæredygtighed i den danske fødevaresektor.
’Den Dybe Tallerken’ er branchens egen pris, hvor alle med tilknytning til den danske fødevareindustri kan indstille en prismodtager. Prismodtageren udpeges af en dommerkomite nedsat af Dansk Fødevare Forum.
Prisen uddeles i år for 19. gang på Dansk Fødevare Forums årsmøde 2. maj, og prisen overrækkes i år af Claus Meyer, der også vil fortælle om sine mangeartede oplevelser, udfordringer og succeser i fødevarebranchen.
Læs mere om mulighederne for at indstille prismodtagere på: http://www.foedevareforum.dk