Markedets eneste flowmåler med PROFINET

Endress+Hauser har udviklet markedets første flowmåler med PROFINET og tilbyder dermed kunderne en nem og problemfri integration. Specielt indenfor fødevareindustrien vil den hurtigere kommunikation og omfattende datamængde fra multivariable enheder betyde forhøjet produktkvalitet og besparelser.

 

Fremtidens kommunikation indenfor proces industrien

I dag er over 90% af alle målepunkter udstyret med HART og 4-20mA kommunikation, som giver en god og stabil kommunikation af de målte værdier. Dog ser Endress+Hauser tydelige tendenser, specielt indenfor fødevareindustrien, på at maskinbyggere skal være mere fleksible og arbejde endnu hurtigere for at forblive konkurrencedygtige. Med en PROFINET integration er der mange penge at spare både omkring rådgivning, valg af produkt og opstartsfasen, da det er en standardiseret løsning med nem og problemfri integration, som samtidig giver slutbrugeren en masse fordele.

Slutbrugeren kan spare mange penge på en hurtigere kommunikation omkring kritiske måleværdier, samt spare tid på en langt hurtigere udskiftning af flowmålerne, da alle indstillinger allerede er registreret og gemt. Desuden tilbyder PROFINET en nem løsning, når flere flowmålere skal indstilles samtidigt.

 

Hvad er PROFINET?

PROFINET er en åben industriel Ethernet-standard og repræsenterer den teknologiske udvikling af PROFIBUS. Denne protokol blev oprindeligt udviklet af Siemens og af PROFIBUS & PROFINET International (PI). Som en efterfølger for PROFIBUS DP har PROFINET allerede bevist sit værd indenfor fabriksautomation og maskinindustrien, hvor denne type kommunikation bliver anvendt på ca. 30% af alle målepunkter.

PROFINET, svarende til EtherNet / IP, sikrer fuldstændig interoperabilitet, hvilket betyder et ensartet og kontinuerlig kommunikationssystem mellem kontrolsystem og eksterne enheder.

PROFINET har således de samme fordele som en industriel Ethernet-protokol, herunder real-tids transmission af omfattende datamængder fra multivariable enheder. Dermed skaber PROFINET brugerne en klart hurtigere kommunikation omkring kritiske data.

 

Markedets første flowmåler med PROFINET

Da det stigende behov for måleinstrumenter med PROFINET primært er kommet fra fødevareindustrien, har Endress+Hauser nu valgt at udvikle deres populære Proline 100 flowmåler (elektromagnetisk og Coriolis) med PROFINET. Dermed tilbyder Endress+Hauser markedets mest kompakte flowmåler med den hurtigste og mest stabile kommunikation. Dette i kombination med Heartbeat Technology, intern egenkontrol, og muligheden for at få adgang til flowmåleren direkte over PROFINET, som giver brugeren fuld tilgængelighed og processtyring, uanset hvor installationen måtte befinde sig i verden. Proline 100 lever desuden op til alle materiale og godkendelseskrav i fødevareindustrien.

Alle Proline 100 målere kan fås med PROFINET
Alle Proline 100 målere kan fås med PROFINET

Dermed vil Proline 100 være fremtidens svar på den mest pålidelige flowmåler til fødevareindustrien.

Læs mere på http://www.dk.endress.com/Proline100PROFINET_DK