Let the Battle of Sliders begin

burger-vol-2_16-17_web_02

Startskuddet er gået til årets battle – Battle of Sliders. Vi inviterer cafeer til at dyste om at lave den bedste slider indenfor tre forudbestemte områder; en signatur slider en egnsslider og en sund slider, så er du cafeejer, dygtig kok eller ansat som køkkenfaglig med passion for gode fødevarer kan du melde dig til dysten.

Tulip Foodservice har i ssliders_9236_webamarbejde med Schulstad Bakery Solutions valgt at fokusere på Cafeer her i foråret på kommende salgstur. Cafeerne har oplevet en opadgående positiv tendens, som vi selvfølgelig gerne vil være en del af siger Foodservice Key Account Manager Christian Pierre Jørgensen. Vi har nogle produkter som passer perfekt ind i cafesegmentet, og derfor vil vi gerne give dem en øjenåbner i forhold til hvad vi i de to virksomheder kan.

Vi får cafeer til at melde sig til indledningsvist ved at indsende opskrifter, så udvælges og afholdes der semifinaler i hhv. Aalborg og København, og endelig finale i København.

Vi glæder os til at se hvad cafeerne kan bringe af ideer og få en bedre indsigt i deres verden, siger  Foodservice Key Account Manager Christian Pierre Jørgensen

Ønsker du at deltage eller få yderligere information så kontakt hanne.bojsen@lantmannen.com.

Let the Battle begin!

Gem

Gem