Køb emballage online 24 timer i døgnet

Dania_Emballage_Top

Hos ALBE Emballage A/S bestræber vi os på altid at gøre tingene nemmere, hurtigere og bedre for kunderne. Et af vores tiltag er vores tætte samarbejde med Dania Emballage. Hos Dania Emballage har du mulighed for at købe alle former for emballage til indpakning og forsendelse online 24 timer i døgnet.

Dania_Emballage_LogoKæmpe udvalg af emballage
Sortimentet hos Dania Emballage spænder fra alt lige fra papkasser, pakketape og fragtetiketter til alle former for strappingprodukter både bånd, værktøjer og båndvogne. Ens for alle de produkter du finder i webshoppen er, at de alle er nøje udvalgt ud fra kundernes høje forventninger til kvalitet og pris.

PapkasserFå et overblik over papkasserne
Der findes et hav af forskellige typer og størrelser af papkasser og ofte kan det virke meget uoverskueligt at finde frem til den eller de kasser der passer til den enkeltes behov. Derfor er papkasserne til forsendelse hos Dania Emballage delt ind i flere forskellige kategorier, f.eks. ud fra Post Danmark vægt. Alle papkasserne er på lager og leveres dag til dag ved bestilling inden kl. 13.

Yderligere information
Ønsker du yderligere information er du selvfølgelig altid velkommen til både at kontakte Dania Emballage og ALBE Emballage. Vi står altid til rådighed og hjælper gerne alle uanset om det er store eller små virksomheder med at finde den mest optimale emballage løsning.

Se mere på http://www.albeemballage.dk eller http://www.daniaemballage.dk