Fragtetiketter i høj kvalitet til en god pris

FragtetiketterFragtetiketter også kaldet thermoetiketter anvendes af stort set alle der sender varer med f.eks. GLS, Danske Fragtmænd, Post Nord eller noget helt fjerde. Fragtetiketter fås i mange forskellige størrelser og typer samt med eller uden tryk.

Dania_Emballage_Logo

Forside_ETIKETTERKøb fragtetiketter online
Hos Dania Emballage er det nemt at købe fragtetiketter og andre etiketter til forsendelse, samt et bredt udvalg af andet standard emballage online. Priserne er gode og det er hurtigt og nemt at handle, bestiller du inden kl. 13.00 leveres varerne som udgangspunkt altid den efterfølgende hverdag. Fragtetiketterne leveres både på rulle samt falset og leveres i en mængde på helt ned til 1 rulle.

ALBE Emballage A/S - Så behøver du kun én leverandør
Specialfremstillede etiketter
Skal du bruge fragtetiketter i en bestemt størrelse eller ønsker du fragtetiketter med tryk så er ALBE Emballage A/S den ideelle samarbejdspartner. ALBE Emballage A/S har mange års erfaring på området og har derfor mulighed for at kunne give kunderne den bedste rådgivning samt varer i høj kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte på Dania og ALBE Emballage for ydeligere information, du kan læse mere på http://www.albeemballage.dk eller http://www.daniaemballage.dk

Gem