Buhl & Bønsøe

Fødevaregodkendte termometre

Stort udvalg af fødevaregodkendte termometre
Præcision, flot design og enkel betjening kendetegner vores store udvalg af termometre til egenkontrol af dine fødevarer. Udvalget omfatter indstikstermometre, IR fødevaretermometre samt termometre med mulighed for tilslutning af eksterne følere. Langt de fleste termometre er HACCP og EN13485 fødevaregodkendt. Her er et par eksempler:

Testo 831 sæt inkl. Testo 106
Termometret har et fokus på 30:1, hvilket gør, at målediameteren kun er 3,6 cm ved en afstand på 1 meter. Det betyder, at selv små emner kan måles på afstand fx yoghurtbægere. Den dobbelte lasermarkering viser præcist det område du måler på.

Testo 106 – Hygiejnisk og robust indstikstermometer
En indbygget hørbar og visuel alarm giver besked, når øvre- eller nedre grænseværdi er overskredet, hvilket gør, at der ikke skal holdes øje med termometret under måling. Temperaturen bliver målt på 10 sekunder, og termometret har en nøjagtighed ned til +/- 0,5°C.

Testo 104 IR – Vandtæt ftesto-104-IRoldetermometer til både IR- og indstiksmålinger
Lille, praktisk og vandtæt foldetermometer til egenkontrol af fødevarer. Med termometret kan du foretage lynhurtige spottjek af overfladetemperaturen på dine fødevarer samt måle kernetemperaturen via indstiksføleren.

Har du brug for et kursus i temperaturmåling?
På kurset lærer du om fejkilder og faldgruber, valg af termometer, tips til korrekte målinger og meget mere. Se vores kursuskalender her.

Bestil en gratis fødevareplakat med kritiske temperaturgrænser for opbevaring af fødevarer. Klik her.

Akkrediteret kalibrering
Vil du være sikker på, at dine målinger er pålidelige, kommer du ikke uden om en regelmæssig akkrediteret kalibrering af dit måleudstyr. Vores DANAK akkrediterede laboratorium udfører denne opgave. Læs mere her.

Vil du vide mere?
Ring på 45 95 04 10 eller send en e-mail.