Eksporterer din virksomhed fødevarer til USA?

Eksporterer du fødevarer til USA

Så er det nødvendigt at kende til ”The Food Safety Modernisation Act”, der er en ny lovgivning for store virksomheder, der eksporterer fødevarer til USA. Nyt kursus klæder dig på til udfordringen.

I amerikansk lovgivning er der krav om individuel kvalificering til arbejdet med fødevaresikkerhed PCQI (Preventive Controls Qualified Individual). Man skal med andre ord kunne påvise, at man har modtaget den nødvendige uddannelse for at leve op til loven. Det får du ved at deltage i vores 3-dages kursus i Fredericia med en dansk FDA-uddannet underviser.

Indhold

Kurset tager direkte afsæt i de krav, der er fremsat af den amerikanske Food & Drug Administration (FDA) – dvs. alt det, som din virksomhed skal være opmærksom på, før I begiver jer ind på det amerikanske marked. Vi kommer blandt andet omkring:

  • Introduktion til forebyggende kontrol
  • Oversigt over fødevaresikkerhedsplaner
  • GMP og andre forudsætningsprogrammer
  • Biologiske farer for fødevaresikkerheden
  • Kemiske, fysiske og økonomisk motiverede farer

 

Du kan læse meget mere om kurset på vores hjemmeside