Bliv opdateret på årets GFSI konference

Den årlige Global Food Safety Conference er et absolut must for alle, der beskæftiger sig med fødevaresikkerhed. Det er her, man bliver opdateret på de nyeste tendenser og indsatser i branchen – og får et indblik i den politiske dagsorden.

The Global Food Safety Conference

Verdens førende eksperter og beslutningstagere udstikker over tre dage retningen for, hvad der optager fødevaresikkerhedsbranchen i dag, og hvad der kommer til at indtage scenen i nær fremtid. Det er et mål for konferencen, som i år blev afholdt i Berlin, at udfordre deltagernes tankegang i en omskiftelig verden – hvilket ganske enkelt er nødvendigt for at følge trop med de trusler, der tårner sig op i en branche, hvor landegrænser udviskes og kravene til tempoet konstant presses i vejret. Mere end nogensinde er der behov for et stærkt beredskab og en fælles verdensomspændende køreplan.

Tre tendenser fra dette års GFSI konference

  • Fødevaresvindel
  • Kriseberedskab
  • Big Data


Du kan læse hele blogindlægget omkring GFSI konferencen her

Re-Cap fra årets GFSI konference

Ligeledes gentager vi sidste års succes, og inviterer til et re-cap på årets GFSI konference. Vi afholder arrangementet såvel i Århus som København i april måned.

Så er du optaget af, hvad der sker inden for fødevaresikkerhed netop nu og i de kommende år, så er der ingen vej uden om dette arrangement

Læs mere om vores arrangement her.