Bliv opdateret inden for fødevaresikkerhed

I disse dage afvikles en af de førende konferencer inden for fødevaresikkerhed, The GFSI Global Food Safety Conference. En unik konference der samler mere end 1000 deltagere fra alle verdens lande. DNV GL er stærkt repræsenteret på konferencen, såvel globalt som lokalt.
Måske er du ikke selv repræsenteret ved konferencen, men er optaget af hvad der sker inden for fødevaresikkerhed netop nu og i de kommende år, så er der ingen vej uden om vores kommende arrangement; Den globale vision for fødevaresikkerhed – Seneste nyt fra GFSI.

Et arrangement der løber af stablen i Aarhus den 20. april og København den 21. april.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Ovenstående arrangement afvikles om formiddagen, men også om eftermiddagen, begge dage, vil vi gerne klæde dig på til at navigere igennem junglen af forskellige certificeringsstandarder inden for fødevarebranchen med arrangementet; Vælg og brug de rigtige certificeringsstandarder.
Det kan virke ganske uoverskueligt at skelne dem fra hinanden – og dertil kommer, at dine kunder sikkert også stiller specifikke krav til jeres ledelsessystem. Vi giver dig derfor overblikket på få timer, så du kan gennemskue, hvilke standarder din virksomhed skal interessere sig for.

Du kan læse om dette arrangement her.